Соковита кукурудза, приготована в пароварці

як приготувати кукурудзу в пароварці

Приготувати кукурудзу можна і в пароварці. Корисних речовина збережеться більше, так як вони не підуть в відвар. В ідеалі готувати на пару потрібно молоду кукурудзу – вона вариться швидше і виходить смачною. Зі зрілими екземплярами доведеться чекати більше -варіння потрібно продовжувати близько години, поки зернятка не стануть м’якими.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Кукурудзу очищаємо від листя і волосків, промиваємо.
  • У піддон пароварки вливаємо воду до максимальної позначки. Встановлюємо чашу, кладемо кукурудзу. Ставимо другий ярус-повторюємо викладку кукурудзи. Закриваємо кришку.
  • Ставимо час-п’ятнадцять хвилин. Готуємо до кінця програми.
  • Готову гарячу кукурудзу викладаємо на блюдо, посипаємо сіллю і змащуємо вершковим маслом. Подаємо гарячою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь