Варена кукурудза з вершковим маслом

Пропонуємо витратити трохи більше часу на підготовку кукурудзи до варіння, попередньо замочивши її, а потім зварити її з додаванням вершкового масла – ви не повірите, наскільки це змінює готові зернятка. Кукурудза стає набагато ніжніше і соковитіше.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
40 хвДрук
  • Очищаємо качани від листя і «вусиків». Кукурудзу промиваємо і заливаємо водою. Ми залишаємо замочуватися на пару годин.
  • У каструлю наливаємо воду – її кількість повинна бути таким, щоб кукурудза повністю була покрита рідиною при варінні. Доводимо воду до кипіння і опускаємо в окріп замочену кукурудзу. Додаємо шматочок вершкового масла. Варимо приблизно двадцять хвилин. За п’ять хвилин до готовності додаємо в воду сіль за смаком. В кінці варіння пробуємо пару зерняток і оцінюємо ступінь готовності.
  • З готової кукурудзи зливаємо воду. Кукурудзу залишаємо в порожній гарячій каструлі, вкутуємо рушником і даємо так постояти ще двадцять хвилин.
  • Після цього готову кукурудзу подаємо до столу в гарячому вигляді з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь