Як зварити солодку кукурудзу з цукром в каструлі?

Щоб зварити солодку кукурудзу з цукром, потрібно запастися терпінням – вариться вона пару годин. Зате потім вся сім’я зможе поласувати соковитим солодким ласощами. Як і звичайну, солодку кукурудзу подавати краще з вершковим маслом.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • З качанів знімаємо листя, промиваємо їх і саму кукурудзу. Волоски відокремлюємо і викидаємо.
  • На дно каструлі поміщаємо листя, на них – кукурудзу.
  • Вливаємо воду в такій кількості, щоб вона повністю покрила кукурудзу, закриваємо каструлю кришкою. Ставимо на плиту і доводимо до кипіння. У киплячу воду всипаємо цукровий пісок, сіль і варимо до м’якості кукурудзи. Орієнтовно це займе дві-дві з половиною години.
  • Готову кукурудзу акуратно витягаємо з каструлі, кладемо на тарілку. Подаємо гарячою з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь