Ніжна кукурудза, зварена в молоці

кукурудза, зварена в молоці

Зварена в молоці Кукурудза, виходить більш ніжною і солодкою. Важлива умова-качани повинні бути молодими, жовтого кольору. Бажано, щоб між часом збору і початком варіння пройшло якомога менше часу. В ідеалі варити кукурудзу краще відразу, як тільки зірвали або купили її.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
20 хвДрук
  • Качани очищаємо від листя і волосків, промиваємо їх. При необхідності качани ламаємо навпіл.
  • У каструлі змішуємо воду з молоком, додаємо вершкове масло, сіль і гілочки чебрецю. Опускаємо кукурудзу.
  • Доводимо молоко з кукурудзою до кипіння і варимо десять хвилин.
  • Готову кукурудзу витягаємо з молока, викладаємо на тарілку, присипаємо сіллю, подаємо гарячою.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь