Як варити кукурудзу Бондюель в качанах?

Як варити кукурудзу Бондюель в качанах

Солодку кукурудзу Бондюель пропонуємо зварити в качанах. Листя з качанів знімаємо і кладемо в каструлю разом з кукурудзою – так буде смачніше. Чим старше Кукурудза, тим більше час варіння. Оптимально – пробувати зернятка на смак і орієнтуватися на досягнуту м’якість.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
40 хвДрук
  • Качани очищаємо від поверхневих листя. Кукурудзу звільняємо від волосків, промиваємо її. Листя також промиваємо.
  • На дно каструлі укладаємо листя, наверх поміщаємо кукурудзу.
  • Заливаємо кукурудзу з листям окропом так, щоб повністю покрити її. Кукурудза спливе – можна накрити її тарілкою, щоб занурити у воду назад. Доводимо до кипіння і варимо тридцять хвилин.
  • Готову кукурудзу акуратно дістаємо з каструлі і перекладаємо в тарілку. До слова, подати варені качани можна на листках. Обережно дістаньте їх з каструлі, розрівняйте і викладіть на тарілку. Поверх покладіть кукурудзу. Подавайте кукурудзу Бондюель, посипавши сіллю, з вершковим маслом.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь