Рецепти страв з груш
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.4 г.
Білки0.3 г.
Жири10.9 г.
Вуглеводи42
ккалКласична класика – компот з груш з яблучками на зиму один з найсмачніших різновидів цього напою. Фрукти відмінно поєднуються і доповнюють один одного, вигідно підкреслюючи смак кожного.
Для приготування компотика по написаному нижче рецепту, потрібно взяти грушу сорту “лимонка”. Однак ви можете вибрати будь-який інший сорт на ваш вибір.
Смачний ароматний компот з груш готується дуже просто. Крім самих фруктів, вам знадобляться цукор, вода і трохи лимонної кислоти в якості консерванту. Залежно від сорту груш можете регулювати.
Ще один рецепт смачного незвичайного компоту, який готується за тією ж технологією, що і попередній. Поєднання полуниці, яблука і груші неймовірно вдале – кожен з інгредієнтів підкреслює, доповнює.
Дуже смачний компот, в складі якого є не тільки черешня, але і цитрусові фрукти, а також груша. Завдяки цьому смак виходить дуже цікавим і багатогранним – він як...
Це дуже простий з приготування, але при цьому складний за поєднанням смаків салат. В його структуру входять салатні листя руколи, а за неповторний смак відповідають груша, сир і...
Ще один варіант дуже елегантної смачної закуски, яка ідеально підійде і до чаю, і до вина. Мінімальна кількість простих продуктів зробило ці брускетти простими в приготуванні і доступними...