Рецепти страв з рослинною олією
Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.0 г.
Білки99.0 г.
Жири0.0 г.
Вуглеводи899
ккалСьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
У цьому рецепті для приготування котлет використовують свіжу, краще торішню капусту і картоплю, яка надає страві ніжну консистенцію і оригінальний смак. Такі котлети подають як закуску або в.
Якщо вам дісталася у спадок радянська вафельниця для приготування тонких вафель на газу, то це справжнє кондитерське щастя! Цей диво-прилад можна вважати невбиваним раритетом, який
Котлети з рибної консерви з рисом та картоплею напевно сподобаються любителям морепродуктів. Їх можна обсмажити на сковороді або запекти у духовці. Такий склад інгредієнтів робить котлети дуже ніжними.
Пісне тісто для вареників з картоплею — це універсальний напівфабрикат для вашої оселі. На простому тісті вареники вийдуть неймовірно ситними та яскравими до смаку.
Хто не любить курячі нагетси? Соковите куряче філе в хрусткій рум’яній скоринці просто не може не подобається. Особливо така їжа до смаку дітям і підліткам. І якщо в...
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
Класичні пампушки готують на основі кефіру з додаванням в тісто цукру, солі, соди для пишності і борошна. Об’єм борошна може бути трохи більше або менше зазначеного в залежності...
Для початку вивчіть найпростіший і смачний рецепт свинячих відбивних без всякого кляру або обсипання. М’ясо буде прекрасно просмаженим, рум’яним і збереже всередині себе весь свій сік.
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.
Річковий окунь у фользі в духовці – це дуже смачна, поживна і нескладна страва для всієї родини. Для приготування апетитної запеченої риби скористайтеся перевіреним рецептом з покроковими фотографіями.
Рататуй за класичним рецептом тепер запікається в духовці, але можна зробити це і більш традиційним способом – приготувати рататуй в грубці за умови її наявності; в будь-якому випадку...
Домашні круасани з листкового дріжджового тіста – процес трудомісткий, але захоплюючий. Готовий продукт виходить пишним і м’яким. Випічку можна подавати до чаю або використовувати
Пісне тісто для пирога — це дуже смачна основа для ваших домашніх страв. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений рецепт з...
Сьомга в клярі на сковороді — рецепт, який варто взяти на замітку. Соковита всередині та хрумка зовні червона риба нікого не залишить байдужим. Подавайте до столу зі свіжими,...
Суп з тушонкою та капустою для мене вважається дуже апетитним та легким у виконанні. Наваристу страву добре насичує. Якщо у вас немає часу на довге приготування, беріть рецепт...
Паштет з м’яса курки в блендері виходить напрочуд ніжним і приємним за смаком. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок до святкового.
Це перевірений роками рецепт класичних тонких вафель в електовафельниці. Після охолодження вони виходять хрусткими і розсипчастими. У гарячому стані відразу після випікання вафлі пластичні
Стейк зубатки, смажений на сковороді – легке і в той же час ситне блюдо, яке припаде до смаку всім любителям морепродуктів. Головний секрет приготування полягає в тому, що...
Котлети з рибних консервів із рисом на сковороді – м’які, соковиті та ситні. Для цієї страви підійдуть будь-які консерви з риби в олії. Котлети досить швидко готувати, достатньо...