Класичні капустяні котлети з сирої капусти

У цьому рецепті для приготування котлет використовують свіжу, краще торішню капусту і картоплю, яка надає страві ніжну консистенцію і оригінальний смак. Такі котлети подають як закуску або в якості доповнення до перших страв.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
50 хвДрук
  • Картоплю чистимо і варимо у воді, додавши трохи солі. Після воду зливаємо і залишаємо готову картоплю на обробній дошці підсушитися.
  • Капусту потрібно дрібно нашаткувати і варити близько 10 хвилин. Потім рідину зливаємо, а капусту трохи віджимаємо, щоб прибрати зайвий сік.
  • Картоплю перетворюємо в пюре або перекручуємо на м’ясорубці.
  • В окремій ємності змішуємо картоплю, відварну капусту, сирі яйця, трохи солі і перцю, додаємо борошно і ретельно вимішуємо в фарш.
  • Після цього потрібно сформувати з маси котлети і паніруємо їх в підготовлених сухарях. Обсмажуємо готовий напівфабрикат з використанням рослинної олії до красивої скоринки по 2-3 хвилини, кілька разів перевертаючи.

Подаємо готові котлети з капусти як закуску, доповнюючи соусом, сметаною або до тарілки супу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь