Як смачно посмажити на сковороді капустяно-курячі котлети

капустяно-курячі котлети

Легкий рецепт котлет, в яких сухість курячого м’яса нейтралізується соковитістю капусти. Підходить для прихильників дієти і бажаючих схуднути, але при цьому не відмовляючись від тваринного білка.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Куряче філе порізати на шматки і покласти в блендер, подрібнити в фарш.
  • Капусту натерти на тертці або перемолоти в блендері, з’єднати з курячим фаршем.
  • Приправити фарш сіллю, перцем, додати роздавлений часник і яйце, потім додати борошно і все ретельно перемішати.
  • Змочити руки у воді і сформувати котлети, обваляти їх в сухарях, щоб вони покривали кулінарні вироби з усіх боків.
  • Обсмажити в розігрітій олії на сковороді, поки не з’явиться золотава скоринка.

Подавати котлети краще з гарніром з крупи і соусом. Пригощайтеся!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь