Як приготувати дієтичні котлети з капусти ПХ

Котлети, які готуються за таким рецептом, набувають дуже ніжну консистенцію. А приготування без додавання олії робить їх ще більш дієтичними і корисними. Соус з йогурту і зелень додадуть страві більш яскравий смак.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Моркву почистити, нарізати на шматки і подрібнити в блендері.
  • Додати туди ж цибулю і яйце, ще раз збити, викласти пюре в миску.
  • У блендері аналогічним чином подрібнити капусту. Для більш ніжної консистенції можна зробити це двічі.
  • Змішати овочі і посолити.
  • Сформувати котлети і смажити на сковороді з антипригарним покриттям без додавання олії. Також можна викласти котлети на деко з пергаментним папером і запекти, на що потрібно 20 хвилин.

Подавати з соусом на основі йогурту та зелені. Насолоджуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь