Неймовірно смачні і ніжні капустяно-рибні котлети

Незвичне, але вкрай смачне поєднання капусти і риби. Котлети, приготовані за таким рецептом, виходять ніжними з характерним морським смаком. Зелень надає страві свіжості.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
40 хвДрук
  • Філе риби миємо, сушимо за допомогою паперового рушника і пропускаємо через м’ясорубку або блендер.
  • Капусту подрібнити за аналогією з рибою.
  • Часник дрібно порубати, зелень подрібнити.
  • Цибулю дрібно нарізати, моркву натерти на тертці, обсмажити овочі з додаванням невеликої кількості рослинної олії.
  • З ємності з’єднати рибу, капусту, овочі, зелень, приправити сіллю і перцем, всипати пластівці і гарненько перемішати, щоб вийшов однорідний фарш.
  • Вологими руками зліпити котлети, обваляти в сухарях і обсмажити в олії до красивої скоринки. Накрити кришкою і готувати на повільному вогні ще 10-12 хвилин.

Подавати з рисом, посипавши дрібно нарубаної зеленню.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь