Простий і швидкий рецепт пісних капустяних котлет без яєць

Пісні капустяні котлети без яєць

Бюджетний і нескладний у приготуванні рецепт капустяних котлет, які можна приготувати в піст або для тих, хто не їсть м’яса. Томатний соус підкреслює смак капусти. Як і у випадку з голубцями, можна доповнити блюло сметаною і зеленню.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
40 хвДрук
  • Капусту подрібнюємо за допомогою терки або кухонного комбайна,щоб вона пустила сік. Капуста, рубана ножем, в даному випадку не підійде, тому що котлети не будуть тримати форму.
  • До капусти додаємо манку, сіль і перцеву суміш, вимішуємо масу і даємо їй настоятися, щоб манка наситилася капустяним соком.
  • З отриманого фаршу вологими руками формуємо котлети і паніруємо їх в сухарях.
  • Смажимо котлети в олії по кілька хвилин з кожного боку, поки не зарум’яняться.
  • Котлети складаємо в посуд для тушкування, додаємо соус і доводимо до готовності протягом 10 хвилин на слабкому вогні.

Можна подавати з гарніром або обсмаженими печерицями.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь