Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.2 г.
Білки
1.2 г.
Жири
0.5 г.
Вуглеводи
17
ккал
грибна ікра з опеньків з цибулею, морквою і без оцту
3 год 0 хв2
Опеньки вважаються одним з найбільш вдалих варіантів грибів для приготування ікри – у них дуже виражений насичений смак. Цибулю і моркву потрібно пережарити. Коли будете готувати овочі, можете.
Солоні опеньки —найсмачніший рецепт
2 год 40 хв4
Пропонуємо ще один рецепт приготування солоних опеньків на зиму. Запропонований спосіб підходить для засолювання різних грибів, але саме опеньки виходять найсмачнішими.
169 год 10 хв4
Є багато різних рецептів приготування на зиму солоних опеньків. Деякі люблять солити їх з часником і зеленню, так як ці гриби не мають вираженого грибного аромату, тому без...
Опеньки, солені гарячим способом
1 год 5 хв
Тим, кому не терпиться спробувати смачні солоні грибочки, варто засолити їх гарячим способом. Такий рецепт приготування солоних опеньків на зиму зовсім не складний.
Як засолити опеньки холодним способом
121 год 0 хв4
У домашніх умовах найчастіше солять опеньки холодним способом без стерилізації. Процес засолювання не вимагає багато часу, а грибочки виходять хрусткими і зберігають всю багату палітру смаку.