Калорійність на 100 грам (кбжу):
2.5 г.
Білки
0.1 г.
Жири
5.0 г.
Вуглеводи
31
ккал
30 хв4
Паста з гарбузом та грибами (Pasta zucca e funghi) – один з вегетаріанських варіантів приготування класичної італійської пасти. Нижче ми наводимо італійський рецепт пасти з гарбузом та грибами.
40 хв5
Рис по-кантонськи ( Rіso alla cantonese) – цей рецепт дуже люблять в Італії, хоча його коріння сягає в Китай. Назва рису по-кантонськи походить від китайського міста Кантон (Canton).
50 хв2
Фріко (Frico) – сирний коржик, типовий для італійського регіону Фріулі. Готують фріко із твердого сиру, картоплі та води. Фріко зазвичай подають як закуску до супів або рагу, а...
40 хв3
Курка алла путанеска (Pollo alla puttanesca)  – швидка італійська страва з курки.  Готується за тим же принципом, що і страва з незвичайною легендою  «Спагетті алла путанеска» , тобто
40 хв6
Паста боскайола (Pasta alla boscaiola) – традиційна італійська страва з пасти. Паста боскайола являє собою пасту з печерицями та білими грибами. Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти.
25 хв3
Спагетті алла путанеска (Spagetti alla puttanesca) – один з варіантів приготування італійської пасти. Рецепт спагетті алла путанеска цікавий не лише своїм смаком та легкістю приготування
50 хв5
Лазання з броколі (Lasagne con broccoli) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви лазіння. Лазання являє собою запіканку з широких пластів пасти з сиром та різними соусами та наповнювачами.
45 хв5
Рагу алла Болоньєзе ( Ragu alla bolognese) –  традиційний італійський рецепт, що народився в регіоні Емілія Романья. Існує багато різних рецептів рагу болоньєзе, вони різняться
35 хв5
Спагетті Аматричана ( Spagetti all’Amatriciana) – популярна італійська страва, різновид італійської пасти з соусом Аматричана. Спагетті Аматричана  дуже часто асоціюють з Римом
1 год 45 хв6
Лазанья (Lasagne) – традиційна страва італійської кухні. Лазання є запіканкою, яка готується з широких пластів пасти, що чергуються з соусами, м’ясом і сиром.
капрезе
25 хв5
Капрезе – традиційний італійський салат. Одна з улюблених італійцями закусок, про «антипасто». Італійці люблять капрезе не лише за схожість з італійським прапором (хоч вони і знатні патріоти), а.
капоната
35 хв4
Капоната (Caponata) – сицилійське рагу з баклажанів у кисло-солодкому соусі. Існує безліч місцевих варіацій із використанням різних інгредієнтів. Основними для капонати є баклажани
50 хв4
Різотто із зеленим горошком та беконом (Risotto con piselli e bacon) – один з варіантів приготування традиційної італійської страви різотто.
40 хв2
Скалопіні алла піцайола (Scaloppine con salsa alla pizzaiola) – скалопіні з томатним соусом для піци. Взагалі скалопіні (Scaloppine) – зменшувальне у множині від італійського
50 хв1
Намазка на хліб із оселедця, яєць і моркви дозволить за пару хвилин приготувати смачну закуску для всієї родини. Склад продуктів підібраний таким чином, щоб маса вийшла ніжною, а...
60 хв4
Намазка з баклажанів являє собою приголомшливу закуску. Апетитне частування не тільки урізноманітнить повсякденне меню, а й прикрасить святкове гуляння. Ароматну намазку подають із
10 хв4
Бутерброди з грушею та сиром – це оригінальна кулінарна ідея для ваших сніданків, перекусів і навіть свят. Така закуска виходить цікавою до смаку. Вас приємно здивує грушева насолода...
40 хв5
Намазка з оселедця для бутербродів є чудовою закускою, яка доречна для будь-якого приводу. Готується намазка досить легко. Консистенцію закуски вибираємо самостійно.
60 хв6
Гарячі бутерброди з ковбасою, сиром, помідорами та майонезом на батоні в духовці – це чудова альтернатива піці. Приготувати гарячу закуску зможе кожен, не маючи взагалі уявлення про готування.
15 хв2
Бутерброди з яйцем на сковороді готуються у різних варіантах, але завжди виходять швидким та ситним сніданком чи перекушуванням. У цьому рецепті доповнимо бутерброди цибулею та зеленню.