1 год 15 хв2
Персики та вершки – основні продукти в цьому райському десерті, готується який просто і нехитро, але при цьому виходить дуже ефектним. Два вершкові шари, а між ними –...
2 год 0 хв2
Опеньки, мариновані по-корейськи, чудово урізноманітнюють колекцію заготовок. Грибочки, приготовані за цим рецептом, виходять надзвичайно ароматними та трохи пікантними.
4 год 20 хв2
Пропоную приготувати ніжний італійський десерт. Як експеримент трохи відійдемо від класичної рецептури знаменитої панна-котти: вершки розбавимо йогуртом, а ягідний соус замінимо на ягідне желе.
40 хв3
Представлену до вашої уваги страва з впевненістю можна назвати найсмачнішим повсякденним обідом для всієї родини. Для приготування цієї страви вам знадобляться інгредієнти, які знайдуться
3 год 0 хв2
Панна-котта – дуже ніжний вершковий десерт з ароматом ванілі. Для надання йому різних смакових відтінків можна експериментувати із ягідним наповненням. Сьогодні готуватиму панна-котту
1 год 15 хв2
Від такого барвистого десерту важко відірватися, тому панакоту з ківі найкраще приготувати у порційних стаканчиках чи чашках. Вершки можна вибрати 10% або 20%, а замість ванільного
3 год 20 хв4
Салат з язиком та горошком дуже ситний і готується просто. Маринована цибуля у складі надає пікантності та соковитості. Соус на основі сметани – ніжний, ароматний і теж із...
2 год 30 хв4
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
45 хв2
Мариновані опеньки – завжди чудова закуска на будь-якому столі. Майже кожна господиня має свій перевірений рецепт приготування грибів на зиму, але ж завжди хочеться спробувати і щось новеньке.
1 год 30 хв2
Рецепт мариновані боровики з 9% оцтом на зиму. Технологія готування нескладна та швидка. Готуємо без стерилізації. Оцет забезпечить гарне зберігання грибів і додасть їм гостроти та легкої кислинки.
1 год 15 хв6
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
24 год 0 хв1
Солоні опеньки можна додати в салат або використовувати для приготування супу, а можна заправити олією та подрібненою цибулею і подати у вигляді закуски. Оцет для заготівлі краще замінити...
20 хв6
Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими.
30 хв4
Салат “Вітрило” з чіпсами – це страва, яка складається з комбінації інгредієнтів, таких як обсмажене куряче філе, свіжі овочі (огірки, помідори, болгарський перець
60 хв8
Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за.
30 хв2
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
2 год 0 хв6
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
60 хв1
Цей рецепт маринування білих грибів вважатиметься класичним. Маринування без подальшої стерилізації заготівлі дуже спрощує та вкорочує процес приготування. Білі гриби, заготовлені цим
50 хв
Солоні гриби дуже доречні припадуть до м’яса і картоплі на домашніх гуляннях. Або їх можна використовувати в приготуванні салатів та фаршированих кошиків. Найкраще для засолювання
60 хв8
Ліниві голубці користуються величезним успіхом у домогосподарок. І не просто так, по-перше, це смачно, по-друге, цією стравою можна нагодувати всю сім’ю, по-третє, у мультиварці