Інгредієнти: Різні продукти
Салат з язиком та горошком дуже ситний і готується просто. Маринована цибуля у складі надає пікантності та соковитості. Соус на основі сметани – ніжний, ароматний і теж із...
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
Мариновані опеньки – завжди чудова закуска на будь-якому столі. Майже кожна господиня має свій перевірений рецепт приготування грибів на зиму, але ж завжди хочеться спробувати і щось новеньке.
Рецепт мариновані боровики з 9% оцтом на зиму. Технологія готування нескладна та швидка. Готуємо без стерилізації. Оцет забезпечить гарне зберігання грибів і додасть їм гостроти та легкої кислинки.
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
Солоні опеньки можна додати в салат або використовувати для приготування супу, а можна заправити олією та подрібненою цибулею і подати у вигляді закуски. Оцет для заготівлі краще замінити...
Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими.
Салат “Вітрило” з чіпсами – це страва, яка складається з комбінації інгредієнтів, таких як обсмажене куряче філе, свіжі овочі (огірки, помідори, болгарський перець
Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за.
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
Цей рецепт маринування білих грибів вважатиметься класичним. Маринування без подальшої стерилізації заготівлі дуже спрощує та вкорочує процес приготування. Білі гриби, заготовлені цим
Солоні гриби дуже доречні припадуть до м’яса і картоплі на домашніх гуляннях. Або їх можна використовувати в приготуванні салатів та фаршированих кошиків. Найкраще для засолювання
Ліниві голубці користуються величезним успіхом у домогосподарок. І не просто так, по-перше, це смачно, по-друге, цією стравою можна нагодувати всю сім’ю, по-третє, у мультиварці
Голубці можна приготувати без м’яса і все одно це буде дуже ситною стравою, яку можна подавати на обід чи вечерю. Замінити м’ясо можна грибами.
Рецепт маринованих білих грибів з лимонною кислотою створений спеціально для тих, хто хоче насолоджуватися соковитими грибами в холодну пору року, і при цьому не хоче витрачати на їхню...
Втомилися стояти біля плити кілька годин щодня? Просто не вистачає часу на приготування в робочі дні? При цьому громадське харчування точно не для вас? Тоді ловіть чудовий лайфхак...
Мариновані білі гриби – ароматна та дуже смачна закуска. До вашої уваги пропонується рецепт маринованих білих грибів з цибулею. Така заготівля на зиму – чудова самостійна закуска. Крім...
Кориця є родзинкою даного рецепту маринування білих грибів із корицею на зиму. Вона надає боровикам особливого пікантного смаку. Обов’язково спробуйте! Корицю додаємо до маринаду.
Якщо ви любите гостреньке – цей рецепт для вас. Аджика з болгарського та гострого перцю з додаванням часнику – це найкраща приправа до різноманітних страв. Аджику ми готуватимемо...