Інгредієнти: Вершки згущені з цукром
Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.1 г.
Білки19.0 г.
Жири53.0 г.
Вуглеводи410
ккалМандаринові шкірки замочують на ніч у воді з сіллю. Далі вони варяться протягом 5 хвилин і відкидаються через друшляк. Потім все нарізається смужками, відправляється в цукровий сироп, вариться.
Пам’ятаєте торт “Молочна дівчинка”? Такий вершковий, ніжний і соковитий. Напередодні Нового року я вирішила додумати для вас шоколадну версію цього торта і назвати його… тадааам!
Цей торт просто незрівнянний. Поєднання макових коржів і вершкового кавового крему – це щось. Коли я його їм, одночасно згадую тірамісу і мамин маковий бісквіт.
Це двошарове желе в міру солодке і дуже смачне. Чимось схоже на панна-котту, але з характерною приємною кислинкою йогурту. Головне завдання при приготуванні цього десерту –