Калорійність на 100 грам (кбжу):
6.1 г.
Білки
19.0 г.
Жири
53.0 г.
Вуглеводи
410
ккал
24 год 20 хв5
Мандаринові шкірки замочують на ніч у воді з сіллю. Далі вони варяться протягом 5 хвилин і відкидаються через друшляк. Потім все нарізається смужками, відправляється в цукровий сироп, вариться.
2 год 0 хв1
Пам’ятаєте торт “Молочна дівчинка”? Такий вершковий, ніжний і соковитий. Напередодні Нового року я вирішила додумати для вас шоколадну версію цього торта і назвати його… тадааам!
2 год 0 хв4
Цей торт просто незрівнянний. Поєднання макових коржів і вершкового кавового крему – це щось. Коли я його їм, одночасно згадую тірамісу і мамин маковий бісквіт.
Ягідно-йогуртовий десерт з вишнею
3 год 20 хв6
Це двошарове желе в міру солодке і дуже смачне. Чимось схоже на панна-котту, але з характерною приємною кислинкою йогурту. Головне завдання при приготуванні цього десерту –