Інгредієнти: Спеції та Приправи
Голубці з пекінської капусти, як ніжнішої, зручнішої в роботі та з особливим смаком, на відміну від білокачанної, можна приготувати в мультиварці будь-якої моделі.
Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один...
Салат з язиком та помідорами готується тривалий час, але результат того вартий. Такий салат не готуватимеш щодня через трудомісткий процес, але для святкового столу він просто ідеальний.
Домашнє солоне сало – просто приголомшливе блюдо, яке люблять абсолютно всі. Так і хочеться заготовити його на зиму, щоби насолоджуватися неймовірним смаком.
Мариновані опеньки – завжди чудова закуска на будь-якому столі. Майже кожна господиня має свій перевірений рецепт приготування грибів на зиму, але ж завжди хочеться спробувати і щось новеньке.
Простий, але дуже смачний албанський спосіб тушкувати будь-яке нежирне м’ясо великими шматками (наприклад, яловичину або велику дичину: лося, кабана, ведмедя).
Луканка – традиційний ковбасний виріб болгарської кухні. Луканку ще називають болгарським двоюрідним братом італійської ковбаси сопресату (Soppressata). По суті, луканка –
Лимонний сік не тільки сприяє кращій консервації, але також дозволяє варенню залишатися прозорішим і зберігає смак яблук яскравим та насиченим. Почнемо готувати варення з яблук часточками
Фергес (Fërges) – одна з національних страв албанської кухні. Фергес є запечені з сиром фета овочі або м’ясо. Виділяють два основні різновиди фергес: фергеса тиране (Fergesë e Tiranës),.
Рецепт мариновані боровики з 9% оцтом на зиму. Технологія готування нескладна та швидка. Готуємо без стерилізації. Оцет забезпечить гарне зберігання грибів і додасть їм гостроти та легкої кислинки.
Господині дуже люблять рецепти лінивих голубців, тому що час на їхнє приготування значно скорочується, ніж на приготування традиційних голубців. Основним інгредієнтом для будь-яких
Солоні опеньки можна додати в салат або використовувати для приготування супу, а можна заправити олією та подрібненою цибулею і подати у вигляді закуски. Оцет для заготівлі краще замінити...
Рибні нагетси в домашніх умовах виходять максимально смачними та ситними. На відміну від інших рибних страв, наггетси завжди мають велику популярність серед дітей.
Фануропіта (Fanourópita / φανουρόπιτα) – традиційна страва грецької кухні. Фануропіта являє собою кекс, який завжди містить сім, дев’ять або одинадцять інгредієнтів, залежно від
Салат “Вітрило” з чіпсами – це страва, яка складається з комбінації інгредієнтів, таких як обсмажене куряче філе, свіжі овочі (огірки, помідори, болгарський перець
Сирні рогалики в домашніх умовах – це випічка на швидку руку, яка ідеально доповнить чашечку ароматної кави або чаю. Для додаткового смаку та хрусткої текстури також доповнимо десерт.
Поєднання кориці з яблуком ніколи не буває поганим. Ця спеція робить варення пряним, ароматним і затишним, тому його дуже часто закочують на зиму. Почнемо готувати варення з яблук...
Хочу порекомендувати вам ідеальний рецепт лінивих голубців без яєць. Простий рецепт стане улюбленцем серед тих, хто обмежений у часі для приготування їжі. Голубці виходять соковитими та ніжними за.
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі