Інгредієнти: Спеції та Приправи
Для поціновувачів незвичайних заготовок з ягід пропонуємо рецепт королівського варення з аґрусу. Смак і вид цих ласощів повністю відповідає назві. Приготування вимагає часу і терпіння
Рецепт розрахований на банку, об’єм якої складає 1 літр. Якщо ви хочете заготовити компот у дво- або трилітровій банці, то кількість інгредієнтів також слід збільшити в 2 або...
Любите незвичайні поєднання та експерименти? Тоді рецепт варення з полуниці з бананом для вас. Поєднання соковитої та ароматної полуниці з ніжним та солодким бананом перетворюється
Цукати із соснових шишок мають низку цілющих властивостей, тому так корисно мати їх у себе на кухні. Їх можна їсти під час легкого нездужання, для профілактики в холодну...
Цукати з червоної горобини, чорноплідної горобини та сливи (так зване сухе варення) здивує вас своїм оригінальним смаком та простотою у приготуванні. Ці зацукровані ягідки та шматочки фруктів, можна.
Однорідний густий джем виходить із полуниці, якщо ягідне пюре перемішати з пектином, адже у самої ягоди його не так багато. Пектин допоможе швидко желювати масу, не уварюючи її...
У нас у сім’ї всі дуже люблять полуничне варення. Якось мені довелося скуштувати ароматне варення з черешні з полуницею в гостях. І з того часу у нас новий...
Полуничне варення – одне з найпопулярніших домашніх ласощів у дітей та дорослих. А додавання м’яти додасть йому нових цікавих ноток. Варення втратить зайву нудотність і набуде
Полуничне варення – це дивовижні ласощі! Багато хто з нетерпінням чекає літньої пори, щоб почати заготівлі з полуниці на зиму. До вашої уваги представлений рецепт варення з полуниці...
Паста з лососем та вершками (Pasta con salmone e panna) – традиційна італійська страва з пасти. Нижче ми наводимо простий рецепт пасти з лососем, яким поділилася з нами...
Паста з креветками (Pasta con gamberoni) – традиційна страва італійської кухні. Рецептів пасти з креветками в Італії безліч. Найпопулярніші рецепти пасти з креветками припускають приготування
Піца Боскайола (Pizza Boscaiola) – традиційна страва італійської кухні. Піца Боскайола є піцою в неаполітанському стилі з начинкою з моцарелли, грибів та італійських ковбасок сальсичча.
Піца чотири сири/піца кватро формаджі (Pizza quattro formaggi) – традиційна страва італійської кухні. Чотири сири є різновидом класичної італійської піци і відноситься до виду піца б’
Різотто з гарбузом і моцареллою (Risotto con zucca e mozzarella) – вегетаріанський варіант популярної італійської страви різотто. Найголовнішою відмінністю будь-якого різотто є кремова консистенція.
Крем-суп із гарбуза (Vellutata di zucca) – традиційна страва італійської кухні. Італійський рецепт гарбузового крем-супу зазвичай передбачає попереднє пасерування овочів, а перед подачею
Паста карбонара (Pasta carbonara) – традиційна страва італійської кухні. Паста карбонара є пастою, приготовленою в соусі з сиру пекорино, яєць і гуанчале або панчетти.
Це простий та універсальний рецепт соусу для піци зі свіжих томатів. Помідори найкраще взяти сорту Сан Марцано або інші сливоподібні, тому що в них більше м’якоті та нижче...
Торта делла нонна (Torta della nonna) – традиційна страва італійської кухні. Торта делла нонна є солодким пиогом з пісочного тіста з начинкою із заварного крему. Зверху пиріг неодмінно...
Рагу (Ragù) – традиційна страва італійської кухні. Коли в Італії говорять про рагу, мають на увазі саме м’ясне рагу. Італійське рагу є густим, насиченим соусом, приготованим з м’
Піца Маргарита (Pizza Margherita) – традиційна страва італійської кухні. Піца Маргарита є найпопулярнішим різновидом неаполітанської піци. Інгредієнти для приготування піци Маргарита