Калорійність на 100 грам (кбжу):
0.8 г.
Білки
0.4 г.
Жири
7.5 г.
Вуглеводи
41
ккал
3 год 20 хв12
У цьому рецепті ягоди не проходять термічну обробку, і тому вся користь і смак свіжої суниці зберігається при консервації. Але при такому способі заготівлі потрібно брати цукру в...
3 год 20 хв12
Приготоване за таким рецептом ягідне варення-справжній вітамінний коктейль. Воно не тільки надзвичайно смачне, але ще і містить безліч корисних речовин. Готувати чорнично-суничне варення
3 год 20 хв8
Деякі готують варення з суниці з плодоніжками, вважаючи, що вони надають заготівлі особливий аромат і не впливають на смакові якості варення. Для зайнятих господинь такий варіант можна вважати.
3 год 40 хв10
Лимонна кислота в варення з суниці є хорошим консервантом, який запобігає подальшому бродінню ягід. Приготоване з додаванням «лимонки» варення можна зберігати при будь-яких умовах
4 год 30 хв8
Варення з цілих ягід суниці зберігає більше аромату і цікаву консистенцію, коли свіжі ягідки плавають в цукровому сиропі. Його добре використовувати для приготування напоїв або додавати до молочних.
4 год 30 хв8
Швидкий і легкий спосіб приготування приголомшливо смачного варення з суниці. Для цього рецепта підійде будь-яка ягода – і з саду, і лісова, і лугова. Потрібно пам’ятати, що дика...
35 хв4
Садова суниця також підходить для приготування смачного варення. Чим більш стиглими будуть ягоди, з яких воно готується, тим більше аромату воно збереже в процесі заготівлі.
45 хв8
Ароматне суничне варення з лісових ягід нагадає про літо в довгі зимові вечори. Його можна подавати під час чаювання або використовувати як начинку в пирогах. Головне в приготуванні...