Рецепти страв з зеленню
Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один...
Поживна окрошка з редискою і ковбасою стане відмінним рішенням для літнього обіду. Просте в приготуванні блюдо порадує домашніх своїм насиченим смаком і свіжим ароматом.
Фергес (Fërges) – одна з національних страв албанської кухні. Фергес є запечені з сиром фета овочі або м’ясо. Виділяють два основні різновиди фергес: фергеса тиране (Fergesë e Tiranës),.
Рецепт мариновані боровики з 9% оцтом на зиму. Технологія готування нескладна та швидка. Готуємо без стерилізації. Оцет забезпечить гарне зберігання грибів і додасть їм гостроти та легкої кислинки.
Щоб приготувати плов по-азербайджанськи, забудьте всі відомі вам способи приготування даної страви з азіатської кухні. Ми сьогодні готуватимемо плов по-новому. А саме: рис варитимемо
Солоні опеньки можна додати в салат або використовувати для приготування супу, а можна заправити олією та подрібненою цибулею і подати у вигляді закуски. Оцет для заготівлі краще замінити...
Грецький салат, незважаючи на місце свого походження, дуже популярний і в Україні. Можливо, весь секрет у тому, що головні компоненти цього салату, огірки та помідори, такі улюблені нашими.
Яйця по-панагюрськи (Panagyurski eggs) – традиційна болгарська страва, що сформувалася під впливом старовинної османської страви чилбир. Яйця по-панагюрськи є яйцями-пашотами, подані в соусі з “
Люля-кебаб у домашніх умовах – це рецепт прекрасної м’ясної страви, з якою впорається навіть людина з невеликим досвідом у кулінарії. Страва люля-кебаб є приготовані на грилі
Шаурма в домашніх умовах з свининою, як з більш прийнятнішим для нас м’ясом замість традиційної баранини, буде у вас не тільки перекушуванням, але й ситною стравою, особливо для...
Сирні рогалики з повидлом – це частування, яке прикрасить ваш святковий стіл або легко урізноманітнить ваше сімейне чаювання. Ніжне тісто, приготоване на основі сиру, відмінно
Домашня юшка з голови сьомги готується без особливих складнощів і виходить неймовірно апетитною. З процесом впорається навіть той, хто не знає, з якого боку підходити до плити. Наваристий...
Олів’є з червоною рибою на святковий стіл – це смачне та просте у виконанні частування, яке точно урізноманітнить меню. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак та апетитний...
Рисова запіканка з яйцем у духовці стане чудовим варіантом для бюджетної вечері на велику компанію. Страва добре насичує, незважаючи на відсутність м’ясних складових.
Ліниві голубці з цвітної капусти та курячого фаршу з філе не додадуть вам зайвих кілограмів, їх можна їсти в помірних кількостях без страху за фігуру. Також такі вироби...
Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.
Омлет з борошном та молоком на сковороді – це страва, що готується шляхом змішування яєць, молока та борошна, а потім смаження отриманої суміші на сковороді до готовності. Додавання...
Салат з грибами, куркою та ананасами відразу ж викликає інтерес. Це не друкарська помилка і так, в цьому рецепті м’ясо буде поєднуватися з солодким фруктом. Такий незвичайний список.
Салат з маринованими грибами та копченою куркою – закуска з розряду швидких. Виглядає чудово. Часто такий салат можна побачити на святах та банкетах. У рецепті вказано універсальний список.
Мариновані помідори черрі з цибулею у солодкому маринаді – це чудовий варіант урізноманітнити ваші заготовки. Солодкий маринад ідеально підходить для консервації помідорів, які містять