Олів’є з червоною рибою на святковий стіл

Олів’є з червоною рибою на святковий стіл – це смачне та просте у виконанні частування, яке точно урізноманітнить меню. Ваші близькі та гості оцінять яскравий смак та апетитний вигляд салату. Для простого приготування використовуйте наш перевірений рецепт з покроковими фото.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Заздалегідь відварюємо картоплю в шкірці, остуджуємо її та очищаємо. Ріжемо невеликим кубиком.
  • Відварюємо курячі яйця, остуджуємо їх, очищаємо від шкаралупи і нарізаємо кубиком невеликим.
  • Очищаємо червону цибулю від лушпиння і подрібнюємо ножем.
  • Невеликим кубиком обробляють червону рибу.
  • Також чинимо і з маринованими огірками.
  • Всі продукти з’єднуємо в одному салатнику, доповнюємо їх подрібненим кропом, майонезом та сіллю. Перемішуємо.

Олів’є з червоною рибою на святковий стіл готовий. Частуйтесь!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь