Грецький салат з тунцем

Тунець стане чудовим доповненням до класичного грецького салату. Він не тільки створить неповторне смакове поєднання, але також зробить салат набагато кориснішим.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Готувати грецький салат із тунцем легко! Перепелині яйця відправляємо в киплячу воду і варимо 5 хв. Потім охолоджуємо їх та поділяємо кожне на 2 половинки.
  • Помідори, огірки та перець промиваємо водою. Розрізаємо перець та очищаємо його від насіння, нарізаємо овочі невеликими кубиками.
  • Цибулину чистимо і ріжемо її півкільцями.
  • Маслини нарізаємо кружальцями.
  • Сир фета ріжемо невеликими квадратами.
  • Тунець відкриваємо, зливаємо воду і поділяємо тунець на дрібніші шматочки.
  • У невеликій чаші з’єднуємо оливкову олію та сік половинки лимона. Додаємо до них сіль та спеції, перемішуємо.
  • На тарілку для подачі викладаємо листя салату Ромен (попередньо не забудьте промити), на верх викладаємо решту інгредієнтів, поливаємо заправкою і посипаємо подрібненою зеленню.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь