Класичний бульйон на курячій грудці

Класичний бульйон на курячій грудці виходить дуже ароматним та апетитним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Додайте яскраву ідею у ваше меню!

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Курячу грудку добре промиваємо, очищаємо від шкірки і плівок.
  • Грудку кладемо в каструлю, заливаємо її водою і доводимо до кипіння.
  • У цей час очищаємо овочі та промиваємо їх під водою.
  • Коли вода в каструлі закипить, прибираємо пінку, що утворилася, і зливаємо воду.
  • Заливаємо грудку чистою водою. Сюди викладаємо овочі, попередньо порізані на великі шматочки.
  • Відварюємо заготовку на тихому вогні протягом однієї години.
  • Наприкінці приготування всипаємо сіль і додаємо лавровий листочок для аромату. Після готовності бульйон необхідно процідити будь-яким зручним способом.

Класичний ароматний бульйон на курячій грудці готовий! Подавайте до столу із хлібом чи сухариками!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь