Класичний бульйон на курячій грудці виходить дуже ароматним та апетитним. Приготувати його в домашніх умовах дуже легко. Для цього беріть на замітку перевірений покроковий рецепт нашої кулінарної добірки. Додайте яскраву ідею у ваше меню!
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка ½ шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Селера корінь ¼ шт.
- Сіль за смаком
- Лавровий лист 1 шт.
- Вода 1.2 л.
Кроки
- Курячу грудку добре промиваємо, очищаємо від шкірки і плівок.
- Грудку кладемо в каструлю, заливаємо її водою і доводимо до кипіння.
- У цей час очищаємо овочі та промиваємо їх під водою.
- Коли вода в каструлі закипить, прибираємо пінку, що утворилася, і зливаємо воду.
- Заливаємо грудку чистою водою. Сюди викладаємо овочі, попередньо порізані на великі шматочки.
- Відварюємо заготовку на тихому вогні протягом однієї години.
- Наприкінці приготування всипаємо сіль і додаємо лавровий листочок для аромату. Після готовності бульйон необхідно процідити будь-яким зручним способом.
Класичний ароматний бульйон на курячій грудці готовий! Подавайте до столу із хлібом чи сухариками!