Компот з агрусу на 3 літрову банку на зиму

Компот з агрусу на 3-х літрову банку на зиму нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього використовуйте перевірену кулінарну ідею з покроковими фотографіями. Готовий напій буде радувати вас в будь-який час року. Його можна подавати з десертами або пити просто так.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
2 год 2 хвДрук
  • Щоб приготувати компот з агрусу на зиму на 3-х літрову банку без стерилізації, відміряйте необхідну кількість ягід і перебираємо їх.
  • Стерилізуємо банку з кришкою. У каструлі кип’ятимо воду.
  • Ягоди агрусу гарненько промиваємо під водою.
  • Викладаємо ягоди на дно стерилізованої банки.
  • Двічі заливаємо ягоди окропом, настоюэмо по 15-20 хвилин і зливаємо воду в каструлю.
  • Вдруге доповнюємо воду цукром. Кип’ятимо до розчинення сухого інгредієнта і знову вливаємов ягоди. Закриваємо кришкою і даємо повністю охолонути.

Компот з агрусу на 3-х літрову банку на зиму готовий. Забирайте на зберігання в прохолодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь