Рецепти німецької кухні
Віденська піца (Pizza Viennese) – традиційна страва італійської кухні. Віденська піца є піцою з начинкою з томатного соусу, сиру моцарелли і віденських ковбасок. Незважаючи на назву
Марципан вже давно пов’язують з Німеччиною та Італією зокрема, але його коріння знаходиться на Сході. Ще в 850 році перський лікар на ім’я Rhazes хвалив цілющі властивості мигдалю.
Зізнатися, я була дуже здивована, дізнавшись про існування подібної страви. Адже вона явно вибивається серед звичної нам вітчизняної кулінарії. Виявилося, що це досить популярна страва у Німеччині.
Якісні сири завжди відрізнялися високим цінником. Раніше я купувала собі невеликий шматочок імпортного продукту, щоб насолодитися вишуканим смаком. А нещодавно подруга пригостила мене
Такий салат зазвичай готують в Німеччині. Він дуже цікавий і незвичайний, сподобається абсолютно всім, хто його спробує. Рецепт з покроковими фото простий і наочний.
У кожного рецепту є своя історія. Ми рідко цікавимося, звідки з’явилися прості страви, до яких звикли з дитинства. Наприклад, домашні мамині котлети точно придумала сама мама.
Зима тільки почалася, а я вже втомилася від олів’є. Класичні зимові салати вводять мене в зневіру. Як же вчасно свекруха нагадала про закуску для непроханих гостей. Так в...