У відділі закусок мій погляд часто чіплявся за м’ясні закусочні палички. Виглядали вони, звичайно, апетитно, але довіри не викликали. Хто знає, що туди поклали? Мені здавалося, що крім жирів і ароматизаторів в цьому продукті не знайти нічого. Яке ж було моє здивування, коли я побачила курячі палички в меню пристойного італійського ресторану.
Ми прийшли дружною компанією, і один з моїх знайомих сказав: “О, це дуже смачно! Я знаю, як вони робляться”. І замовив подвійну порцію. У підсумку ця найпростіша закуска до пива розлетілася швидше, ніж піца. М’які, але в той же час жувальні, в міру солоні.
Чи варто говорити, що відразу після посиденьок я взяла рецепт? І він виявився набагато простіше, ніж я думала. По суті, крім невеликого шматка філе і спецій вам нічого не знадобиться.
- Куряче філе 250 гр.
- Часниковий порошок за смаком
- Вода 3 ст. л.
- Паприка 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Наріжте м’ясо на шматки середнього розміру і покладіть в блендер. Додайте воду і спеції.
- Подрібніть все в однорідну масу. На це знадобиться близько двох хвилин.
- Потім перекладіть фарш в пакет або кондитерський мішок і висадіть його смужками на деко, застелене фольгою.
- Випікайте палички 15 хвилин в розігрітій до 200 градусах духовці. Закуска буде готова, коли палички будуть добре тримати форму.
Ця проста закуска полюбилася моїм подругам, які сидять на дієтах: ніяких вуглеводів, жиру і обсмажування в рослинній олії. Таку можна сміливо готувати під фільм, брати з собою на природу і навіть використовувати її в подрібненому вигляді для ситних салатів. Збережіть цей рецепт для наступного кіноперегляду! І поділіться ним з друзями – вони точно оцінять.