Курячі палички

Курячі палички

У відділі закусок мій погляд часто чіплявся за м’ясні закусочні палички. Виглядали вони, звичайно, апетитно, але довіри не викликали. Хто знає, що туди поклали? Мені здавалося, що крім жирів і ароматизаторів в цьому продукті не знайти нічого. Яке ж було моє здивування, коли я побачила курячі палички в меню пристойного італійського ресторану.

Ми прийшли дружною компанією, і один з моїх знайомих сказав: “О, це дуже смачно! Я знаю, як вони робляться”. І замовив подвійну порцію. У підсумку ця найпростіша закуска до пива розлетілася швидше, ніж піца. М’які, але в той же час жувальні, в міру солоні.

Чи варто говорити, що відразу після посиденьок я взяла рецепт? І він виявився набагато простіше, ніж я думала. По суті, крім невеликого шматка філе і спецій вам нічого не знадобиться.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
30 хвДрук
  • Наріжте м’ясо на шматки середнього розміру і покладіть в блендер. Додайте воду і спеції.
  • Подрібніть все в однорідну масу. На це знадобиться близько двох хвилин.
  • Потім перекладіть фарш в пакет або кондитерський мішок і висадіть його смужками на деко, застелене фольгою.
  • Випікайте палички 15 хвилин в розігрітій до 200 градусах духовці. Закуска буде готова, коли палички будуть добре тримати форму.

Ця проста закуска полюбилася моїм подругам, які сидять на дієтах: ніяких вуглеводів, жиру і обсмажування в рослинній олії. Таку можна сміливо готувати під фільм, брати з собою на природу і навіть використовувати її в подрібненому вигляді для ситних салатів. Збережіть цей рецепт для наступного кіноперегляду! І поділіться ним з друзями – вони точно оцінять.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь