Кисіль з журавлини

Кисель із журавлини нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього слідуйте простим крокам у нашому перевіреному рецепті. Готовий напій вийде дуже густим та ніжним, а також порадує дивовижним насиченим смаком. Приємна ягідна гіркуватість зробить продукт особливим.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Добре перебираємо і промиваємо журавлину. Хорошенько розминаємо її.
  • З отриманої макухи відокремлюємо сік. Його на якийсь час ставимо в холодильник.
  • Макуху залишаємо в каструлі. Вливаємо в неї 900 мл води.
  • Доводимо до кипіння і потім проварюємо 5 хвилин. Знову проціджуємо суміш, щоб відокремити макуху.
  • У воді, що залишилася ретельно вимішуємо крохмаль. Необхідно отримати густу суміш без грудочок.
  • Нагріваємо ягідну заготовку, розмішуємо тут цукор і тонким струменем вливаємо воду з крохмалем. Проварюємо 1-2 хвилини, вливаємо сік, який відокремили спочатку готування. Перемішуємо та прибираємо з плити.

Яскравий і ароматний домашній кисіль з журавлини готовий. Можна пригощатись!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь