Обліпиха протерта блендером з цукром на зиму

Обліпиха протерта блендером з цукром на зиму

Яскравий смак і аромат обліпихи можна зберегти на цілий рік. Для цього заготовте ягоди на зиму в банці. Їх можна перетерти з цукром. Вийде смачно і просто, спробуйте!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
50 хвДрук
  • Старанно перебираємо обліпиху від гілок, листя та інших дрібних забруднень.
  • Далі продукт перекладаємо в сито і промиваємо під проточною водою. Ми залишаємо ягоди на час і даємо їм обсохнути.
  • Викладаємо підготовлений продукт в блендер і подрібнюємо його до стану однорідної кашки.
  • Перемелену масу засипаємо двома склянками цукру.
  • Перетираємо продукти ложкою до отримання однорідного складу. В процесі, весь цукор повинен повністю розчинитися.
  • Скляну банку промиваємо з содою в гарячій воді. У неї викладаємо готову обліпиху з цукром. Закриваємо заготовку кришкою і ставимо на зберігання в прохолодне місце!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь