Юшка з риби (уха)
Юшка з морського окуня готується швидко. У принципі за цим рецептом можна приготувати юшку з будь-якої риби, крім «потрійної» та «царської» юшки. Там трохи інші технології приготування.
Неймовірно популярний рибний суп або «уха по-албанськи». Готують леврек із морського окуня чи лаврака (сибас) з додаванням овочів. Незважаючи на те, що страва неймовірна ситна, вона зовсім нежирна.
Юшка з товстолобика – дуже смачна, ароматна і корисна страва. Юшка вважається прародителькою всіх перших страв Київської Русі. Готували юшку з найдавніших часів, оскільки поселення
Юшка з голови та хвоста форелі – досить бюджетний і корисний варіант приготування юшки з форелі. Процес приготування даної юшки дуже простий і не забере багато часу, а...
Юшка з пшоном в домашніх умовах виходить не такою ароматною, як приготована на відкритому вогні, але все ж таки дуже апетитною. Похлебка готується нескладно, з процесом впорається будь-який...
Навариста юшка з щуки – максимально простий і апетитний спосіб нагодувати рідних та близьких. Якщо у вашій родині є рибалки, то, швидше за все, ви знаєте не один...
Юшка з горбуші в домашніх умовах підкорить вас. Страву втілить у життя навіть дилетант. Яскравий насичений суп виходить ситним та мега апетитним. Готується просто –
Домашня юшка з голови сьомги готується без особливих складнощів і виходить неймовірно апетитною. З процесом впорається навіть той, хто не знає, з якого боку підходити до плити. Наваристий...
Рецептів, як приготувати форель в домашніх умовах, можна зустріти безліч, але одним з найбільш простих і корисних способів приготування форелі є її варіння, тому розглянемо в цій статті,...