Шулюм з баранини в мультиварці
3 год 20 хв5
Мультиварка дозволяє кожній господині приготувати знаменитий шулюм з баранини в домашніх умовах і особливо коли невелика родина. Технологія та інгредієнти такі ж, як і для класичного шулюма, і.
2 год 50 хв4
Головним правилом справжнього шулюма є велика кількість м’яса та невеликий набір овочів. Принцип приготування простий: м’ясо з кісточкою (у цьому варіанті баранина) довго
2 год 50 хв5
Класичний шулюм з баранини на багатті передбачає класичний набір інгредієнтів і баранини, класичну велику нарізку продуктів і готування на відкритому вогні/багатті.
2 год 50 хв6
Назва супу “Шулюм” походить від слова “шул”, що означає, що суп приготовлений зі свіжого м’яса (в цьому рецепті з баранини) у казані.
2 год 40 хв4
Шулюм із баранини, як традиційної м’ясної складової страви, у каструлі в домашніх умовах готується просто. У цьому рецепті беремо ногу молодого баранця, у якої частину м’
лагман з бараниною в казані на багатті
2 год 25 хв7
Ще один рецепт, де розписано, як самостійно приготувати локшину. Смачний, ароматний і ситний лагман на багатті – що може бути краще? Смак такої страви буде більш насиченим, більш...
лагман з баранини з кабачком і баклажаном
1 год 45 хв4
Найчастіше ламан готують з бараниною. Ніжне, соковите м’ясо, яке стає просто чудовим завдяки тушкуванню з великою кількістю овочів. Крім стандартних інгредієнтів, потрібно додати
Мастава
1 год 10 хв6
Мастава (або ж мастоба) — це узбецьке блюдо, яке ще називають рідким пловом. Готують його з рису і великої кількості інших інгредієнтів. Всі вони прості і добре знайомі....