Маринована цибуля здатний перетворити будь-яку страву, вона надає їй легку пікантність і приємну гостроту. А головне ніякого неприємного запаху, ніхто не дізнається, що ви їли кілька хвилин тому.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Оцет яблучний 3% 1 ст. л.
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Сіль ½ ч. л.
- Перець чорний мелений ½ ч. л.
Кроки
- З цибулі зніміть лушпиння, обполосніть її і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
- Цибулю складіть в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.
- Далі влийте яблучний оцет.
- Потім влийте оливкову олію і добре перемішайте.
- Маринуйте цибулю 40-60 хвилин, після цього його можна додавати в страви на свій смак.
Приємного апетиту!