Пікантна маринована цибуля в яблучному оцті

маринована цибуля в яблучному оцті

Маринована цибуля здатний перетворити будь-яку страву, вона надає їй легку пікантність і приємну гостроту. А головне ніякого неприємного запаху, ніхто не дізнається, що ви їли кілька хвилин тому.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • З цибулі зніміть лушпиння, обполосніть її і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
  • Цибулю складіть в миску, додайте сіль і мелений перець, перемішайте.
  • Далі влийте яблучний оцет.
  • Потім влийте оливкову олію і добре перемішайте.
  • Маринуйте цибулю 40-60 хвилин, після цього його можна додавати в страви на свій смак.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь