Пісне листкове тісто в домашніх умовах

Пісне листкове тісто в домашніх умовах зможе приготувати кожен. Кулінарний процес пройде швидко та легко за допомогою нашого покрокового рецепту. Обов’язково беріть на замітку і радуйте себе апетитною пісною випічкою. З листкового тіста ви зможете приготувати яскраві десерти і поживні закуски.

Інгредієнти
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Просіюємо борошно в глибоку миску. Для просіювання зручно використовувати дрібне металеве сито.
  • Додаємо до борошна сіль. Робимо у сухій масі заглиблення по центру.
  • Вливаємо в поглиблення мінеральну воду без газу. Починаємо перемішувати масу до однорідності. Спочатку ми отримаємо продукт, що прилипає до рук.
  • Перекладаємо тісто на робочу поверхню, присипане борошном. Вимішуємо, доки воно не перестане липнути до рук. Закриваємо його плівкою і залишаємо на 25 хвилин.
  • Далі тісто ділимо на чотири рівні частини. Кожну з них тонко розкочуємо. Кладемо частини один на одного, добре промазуючи їх рослинною олією.
  • Скручуємо заготівлю в рулет. Після цього ділимо на дві частини. Кожну скручуємо руками, начебто віджимаємо білизну. Кладемо половинки в морозильну камеру на 20 хвилин.

Пісне листкове тісто в домашніх умовах готове. Використовуйте приготування апетитної рум’яної випічки!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь