Пісне тісто на картопляному відварі для пиріжків

Тісто на картопляному відварі для пиріжків — це цікавий напівфабрикат для вашого домашнього меню. На такому тісті випічка вийде неймовірно ситною та яскравою до смаку. Для приготування використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.

Інгредієнти
Кроки
2 год 10 хвДрук
  • Невелику кількість відвареної картоплі добре розминаємо вилкою.
  • Додаємо до пюре картопляний відвар, сіль та цукор. Якщо картоплю при варінні солили, тоді окремо сіль не додавайте. Ретельно перемішуємо заготівлю.
  • В окрему миску просіюємо борошно. Додаємо до неї сухі дріжджі і перемішуємо.
  • в борошно відправляємо картопляну заготівлю. Ретельно вимішуємо до утворення щільної грудки тіста.
  • Прикриваємо ком харчовою плівкою.
  • Даємо тісту підійти в теплому місці протягом однієї години. За цей час продукт помітно збільшиться в розмірі.

Пісне тісто на картопляному відварі для пиріжків готове. Ліпіть і випікайте апетитні частування!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь