Солодке і ніжне домашнє морозиво можна приготувати зі згущеного молока. Оригінальний десерт порадує і дорослих, і дітей. На приготування страви не піде багато часу.
Інгредієнти
Порції: –+
- Вершки 33% 200 гр.
- Цукор ванільний 1 ч. л.
- Згущене молоко 100 гр.
- Варене згущене молоко 50 гр.
- Посипання кондитерська для прикраси
Кроки
- Для приготування знадобляться три основних інгредієнта: згущене молоко, вершки і ванільний цукор.
- Для прикраси будемо використовувати варене згущене молоко і кондитерську посипку.
- Приступаємо до готування. Вершки збиваємо міксером до густоти. (Приблизно 10 хвилин. Вершки повинні бути з холодильника і перед збивання їх необхідно гарненько потрясти в пачці)
- Додаємо до них згущене молоко і ванільний цукор.
- Вимішуємо масу до однорідності.
- Розливаємо заготовку по силіконовим формочках. Також можна використовувати пластиковий контейнер.
- Відправляємо продукт в морозильну камеру на 2-4 години до повного застигання.
- Викладаємо готове морозиво з формочок.
Прикрашаємо десерт вареним згущеним молоком і кондитерської посипкою. Можна подавати до столу!