Незвичайний спосіб приготування яловичого стейка – в мультиварці. За допомогою техніки також можна приготувати смачне і соковите м’ясне блюдо. Беріть на замітку оригінальне кулінарне рішення.
Інгредієнти
Порції: –+
- Яловича вирізка 300 гр.
 - Сіль за смаком
 - Спеції та Приправи за смаком
 - Рослинна олія 1 ст. л.
 
Кроки
- Яловичу вирізку ділимо на середні по товщині стейки.
 - Далі м’ясо промиваємо під водою і видаляємо зайву вологу за допомогою паперового рушника.
 - Після промивання м’ясний продукт старанно натираємо сіллю і спеціями. Ми залишаємо його на 20-30 хвилин в холодильнику. З спецій рекомендується використовувати ароматні і цікаві за смаком варіанти.
 - У чашу мультиварки вливаємо олію і включаємо режим для смаження. Готуємо м’ясо при відкритій кришці 20 хвилин. Не забуваємо перевертати продукт на середині готування.
 
Ніжний і соковитий стейк готовий. Можна викладати на тарілку і пробувати!


