Просте варення з черешні з кісточками з додаванням ванілі

Це найпростіший і зрозумілий варіант приготування, який підходить для початківців кулінарів. Сироп для варіння варення використовувати не треба.

До складу рекомендують додавати ванільний цукор для аромату.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
2 год 30 хвДрук
  • Черешню переберіть. Зіпсовані ягоди для приготування не підходять. Видаліть гілочки.
  • Засипте черешню цукром. Поставте на мінімальний режим конфорки. Сильно не перемішуйте, щоб ягоди не перетворилися в кашу.
  • Варіть, поки цукрові кристалики не розчиняться. Вогонь вимкніть відразу, як суміш закипить.
  • Насипте ванільний цукор. Остудіть.
  • Знову поставте на невеликий вогонь. Скип’ятивши. Остудіть.
  • Ще раз доведіть до кипіння. Поваріть 4 хвилини.
  • Ємності і кришки простерилизуйте. Залийте гаряче варення. Укупорьте.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь