Розсипчаста пшоняна каша на воді в каструлі

пшоняна каша на воді

Пшоняна каша – прекрасний гарнір до птиці або овочів, який виходить дуже корисним і ситним. Пшонка виходить розсипчастою, ніжною і повітряною, так що з її допомогою харчуватися можна не тільки правильно, але і смачно.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Для початку готуємо все необхідне для страви.
  • Обсмажуємо пшоняну крупу в сухій каструлі на помірному вогні близько 5 хвилин до золотистого кольору.
  • Заливаємо в каструлю воду, додаємо сіль і перемішуємо.
  • Вогонь збільшуємо і доводимо кашу до кипіння, після чого зменшуємо вогонь до мінімального, додаємо масло і прикриваємо каструлю кришкою. Таким чином варимо кашу близько 15 хвилин.
  • Знімаємо каструлю з вогню і залишаємо настоюватися протягом 10 хвилин, щоб крупа ввібрала всю рідину.

Готову кашу ретельно перемішуємо і розбиваємо грудочки утворилися. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь