Як приготувати смачну пшоняну кашу зі свининою в духовці

Пшоняна каша зі свининою в духовці

Пшоняна каша прекрасно поєднується зі свининою, а при її приготуванні в духовці, блюдо виходить ніжним, смачним і насиченим, адже м’ясо віддає всі соки каші. Готувати таке блюдо дуже легко і воно точно залишиться у вашій кулінарній книзі ще надовго.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Цибулю очищаємо, промиваємо, нарізаємо великими шматочками і обсмажуємо на олії до напівготовності.
  • Додаємо сіль і спеції.
  • Розкладаємо цибулю по горщикам.
  • Свинину нарізаємо великими шматками і обвалюють в спеціях, після чого обсмажуємо на великому вогні, постійно помішуючи, до зміни кольору.
  • М’ясо також відправляємо в горщики.
  • Пшоно промиваємо, замочуємо приблизно на 5 хвилин і знову промиваємо. Рівномірно розподіляємо його по горщикам.
  • Воду солимо і доводимо до кипіння, після чого розливаємо по горщиках. Посипаємо кашу зеленню, накриваємо горщики кришками і залишаємо на 20 хвилин. Потім відправляємо горщики в розігріту до 150 градусів духовку на півгодини.

Перед подачею поливаємо кашу сметаною.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь