Простий і смачний рецепт пшоняної каші в горщику в духовці

Смачний і дієтичний варіант гарніру для тих, хто стежить за своїм здоров’ям і фігурою. Каша виходить дуже ніжною, наваристою і вельми корисною. На ваш розсуд в кашу можна додати будь-які сухофрукти для більш цікавого смаку.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Промиваємо крупу під холодною водою кілька разів, поки вода не стане прозорою.
  • Зливаємо воду і накладаємо пшоно в горщик.
  • Заливаємо крупу молоком, додаємо сіль і цукор, перемішуємо.
  • Горщик відправляємо в духовку на 40 хвилин при 180 градусах.
  • Витягуємо горщик, додаємо в нього вершкове масло. Не перемішуємо.
  • Відправляємо горщик назад в духовку до появи золотистої скоринки, після чого духовку вимикаємо і залишаємо кашу настоюватися ще близько 10 хвилин.

Кашу подаємо гарячою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь