Рис з яйцем та креветками на сковороді

Рис із яйцем та креветками на сковороді виходить неймовірним до смаку. Складові гармонійно доповнюють одне одного. Шикарне частування ідеально підходить для особливих подій, а також урізноманітнює повсякденне меню. Страва готується просто і виглядає приголомшливо!

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Попередньо відварюємо рис за інструкцією, вказаною на пачці.
  • Креветки та овочі дістаємо та даємо відтанути.
  • Розбиваємо яйця у піалу.
  • Розбовтуємо яйця.
  • Промиту зелену цибулю обсушуємо та подрібнюємо.
  • Очищаємо морепродукти та солимо.
  • У розпечений вок наливаємо 2,5 ложки олії. У киплячу олію закидаємо креветки. Обсмажуємо їх трохи більше 2-х хвилин.
  • Дістаємо креветки і зливаємо олію.
  • Повторно розігріваємо вок і виливаємо олію. У прогріту олію виливаємо яйця та швидко обсмажуємо.
  • До скремблу висипаємо крупу, добре перемішуємо, щоб маса не стала кашею.
  • Підсолюємо.
  • Зменшуємо нагрівання, вивантажуємо овочі.
  • Небагато підігрівши, закидаємо креветки. Розмішавши, готуємо близько хвилини.
  • Присмачивши устричним соусом і пір’ячками цибулі, об’єднуємо і нагріваємо не більше 30 секунд.

Швиденько сервіруємо та насолоджуємося. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь