Салат «Морський» з креветками, кальмарами і червоною ікрою

Простий салат з морепродуктів. За бажанням, можна додати і крабові палички. Готується швидко, але виходить дуже смачним і виглядає святково.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
60 хвДрук
  • Кальмарів очищаємо від поверхневої плівки, опускаємо в киплячу воду, варимо 3-4 хвилини. Витягаємо з відвару, даємо охолонути.
  • Заморожені креветки викладаємо в друшляк і обдаємо проточною водою, щоб лід розтанув.
  • У каструлі доводимо до кипіння підсолену воду. Додатково можна додати в воду лавровий лист, кріп, суміш перців, часточку лимона, щоб креветки вийшли більш ароматними. Опускаємо в киплячу воду креветки, варимо три хвилини після закипання. Після варіння воду зливаємо, креветки очищаємо.
  • Перепелині яйця варимо круто, охолоджуємо, очищаємо.
  • У салатниці змішуємо креветки, нарізаний смужками кальмар, подрібнені яйця. Заправляємо майонезом.
  • На сервірувальні тарілки викладаємо листя салату, на них за допомогою кулінарного кільця викладаємо салат. Поверхню прикрашаємо червоною ікрою і шматочками червоної риби.

Подаємо салат відразу після приготування.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь