Насичений за смаком салат виходить з печериць і копченої курки. Така закуска вийде неймовірно поживною і ароматною. Підходить як для сімейного обіду, так і для святкового меню.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка копчена 250 гр.
- Печериці свіжі 220 гр.
- Морква по-корейськи 50 гр.
- Огірок маринований 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Куряче яйце 2 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Зелень за смаком
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Підготуємо необхідні продукти за списком.
- Промиваємо печериці і розрізаємо їх на кілька частин.
- Звільняємо від лушпиння ріпчасту цибулю і дрібно нарізаємо її.
- Обсмажуємо цибулю з грибами в рослинній олії до готовності.
- Відварюємо яйця, очищаємо їх і ріжемо дрібними кубиками.
- Копчену курку також нарізаємо.
- Також чинимо і з маринованими огірками.
- Розмішуємо всі підготовлені продукти з майонезом, солимо за смаком.
Розкладаємо по порційних тарілках, доповнюємо корейською морквою, зеленню і подаємо до столу!