Цікавий і незвичайний салат можна приготувати зі свинячого язика та квасолі. Тому якщо хочете відкрити собі щось нове і приємно здивувати всю сім’ю, цей рецепт саме для вас. Страва виходить смачною та поживною, що послужить гарною закускою для всієї родини.
Інгредієнти
Порції: –+
- Свинячий язик 1 шт.
- Квасоля стручкова 200 гр.
- Огірок солоний 1 шт.
- Зелень для прикраси
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Лавровий лист 2 шт.
- Рослинна олія 100 мл.
На порцію
Калорії: 224 ккал
Білки: 8.7 г
Жири: 20.5 г
Вуглеводи: 2.2 г
Кроки
- Готувати салат з язиком і квасолею просто! Відварюємо свинячий язик. Для цього нам знадобиться приблизно 1 година. У киплячу воду додаємо лаврові листки, не забуваємо солити. Після приготування викладаємо язик на тарілку.
- Остуджуємо язик і нарізаємо довгастими шматочками в салат. До нього додаємо маринований огірок, який тонко нарізаємо.
- Стручкову квасолю можна розрізати на 2-3 частини, щоб у салаті вона не була надто довгою. Відправляємо смажитись на розігрітій сковороді. Готуємо на середньому вогні 15-20 хвилин, постійно помішуючи. Важливо не допустити підгоряння.
- Готову квасолю додаємо до язика та огірка. При необхідності солимо і перчимо, поливаємо олією і ретельно перемішуємо. Прикрашаємо свіжою зеленню. Можна подавати до столу у теплому вигляді.