Сало в розсолі з часником та спеціями

Ароматне, ніжне, смачне сало легко приготувати вдома самому. Для цього підготуйте всі можливі спеції та трави, від таких доповнень закуска вийде ще дивовижніше! Справжня смакота!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
144 год 0 хвДрук
  • Рецепт сала в розсолі з часником та спеціями смачний! Сало ріжемо прямокутниками однакового розміру так, щоб вони добре поміщалися у банку.
  • Часник чистимо і поділяємо на зубчики.
  • У воду засипаємо сіль, додаємо чорний та пряний перець, а також лавровий лист. Ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння, потім проварюємо ще 3 хв.
  • Сало і зубчики часнику відправляємо в банки, заливаємо їх розсолом і не дуже щільно накриваємо кришкою. Залишаємо сало настоятися у кімнатній температурі 2 доби, потім закриваємо кришкою та ставимо в холодильник на 4 дні.
  • Зливаємо воду і просушуємо сало, витримуємо в холодильнику 3-4 години.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь