Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!
Інгредієнти
Порції: –+
- Сало свиняче 500 гр.
- Сіль 2 ст. л.
- Вода ½ л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Перець чорний горошок 6 шт.
- Часник 3 зуб.
Кроки
- Рецепт сала з чорним перцем та часником простий у приготуванні! Сало зіскребаємо, очищаємо та миємо під водою. Викладаємо його на паперові рушники та даємо підсохнути.
- Часник чистимо від лушпиння і ділимо його на зубчики.
- Додаємо сіль, лавровий лист та чорний перець у воду. Ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння.
- У цей час складаємо сало в банку, додаємо зубчики часнику.
- Заливаємо сало розсолом та накриваємо кришкою. Витримуємо сало за кімнатної температури 24 години. Потім щільно закриваємо кришку і ставимо в холодильник на 3 дні.
Смачного!