Сало з чорним перцем та часником

Сало, засолене з часником і перцем, виходить надзвичайно смачним. Пряне, ніжне та апетитне, така закуска припаде до душі кожному. Справжній домашній делікатес!

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
96 год 0 хвДрук
  • Рецепт сала з чорним перцем та часником простий у приготуванні! Сало зіскребаємо, очищаємо та миємо під водою. Викладаємо його на паперові рушники та даємо підсохнути.
  • Часник чистимо від лушпиння і ділимо його на зубчики.
  • Додаємо сіль, лавровий лист та чорний перець у воду. Ставимо її на вогонь і доводимо до кипіння.
  • У цей час складаємо сало в банку, додаємо зубчики часнику.
  • Заливаємо сало розсолом та накриваємо кришкою. Витримуємо сало за кімнатної температури 24 години. Потім щільно закриваємо кришку і ставимо в холодильник на 3 дні.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь