Цікавий спосіб приготувати домашнє морозиво – за одну хвилину. Візьміть на замітку дивовижний рецепт смачних і яскравих ласощів. Оцінять дорослі і діти.
Інгредієнти
Порції: –+
- Молоко коров’яче 100 мл.
- Цукрова пудра 2 ст. л.
- Абрикос 200 гр.
Кроки
- Абрикоси заздалегідь підморожуємо в морозильній камері. Потім витягаємо з них кісточки. Ріжимо інгредієнт на невеликі часточки. Дрібні плоди досить розділити на половинки.
- Викладаємо шматочки підмороженого фрукта в чашу блендера.
- Молоко вливаємо до абрикосів. Сюди ж кладемо цукрову пудру.
- Перемелює продукти до стану ніжної і гладкої кашки.
Холодну масу ділимо на порції і подаємо до столу. Швидке морозиво в домашніх умовах готове!