Сік із яблук білий налив на зиму

Сік із яблук білий налив на зиму порадує вас приємним ароматом та цікавим смаком. Такий напій чудово замінить магазинні варіанти. Можна подавати із вашими улюбленими десертами. Для заготівлі на тривале зберігання використовуйте перевірений рецепт із покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
55 хвДрук
  • Для заготівлі соку з яблук білий налив на зиму відміряємо необхідну кількість яблук.
  • Промиваємо під водою і даємо обсохнути.
  • Розділяємо яблука на частини, акуратно видаляючи серцевину. Після цього ріжемо на невеликі шматочки.
  • Складаємо інгредієнти у глибоку каструлю, заливаємо водою (приблизно 3 літри) та ставимо на плиту.
  • Доводимо вміст до кипіння і варимо після 10 хвилин. Даємо охолонути продукту до теплого стану.
  • Виймаємо шумівкою яблука і перетираємо через дрібне металеве сито. Відокремлюємо сік від м’якоті.
  • У цей час промиваємо банки та стерилізуємо їх будь-яким зручним способом. Обшпарюємо кришки.
  • Густий яблучний сік переливаємо в каструлю. Доводимо до кипіння на помірному вогні, додаємо лимонну кислоту і проварюємо одну хвилину, постійно помішуючи.
  • Розливаємо гарячий продукт підготовленими банками. Закочуємо кришками.
  • Перевертаємо заготовки догори дном, укутуємо їх і залишаємо до повного остигання.

Сік із яблук білий налив на зиму готовий. Можна нести на зберігання!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 4.5 з 5 )
Залишити відповідь