Вийде ароматний, густий, солодкий, але досить міцний напій. Час приготування 30 хвилин. Час настоювання 20 днів.
З приводу розбивання кокоса, якщо його зверху бити, потрібно велике зусилля. Простіше розбити так: гострою стороною молотка простукуєш по колу, через деякий час з’являється щілина, вставляєш ножиці або товстий ніж. Кокос легко розвалюється на дві частини.
Інгредієнти
Порції: –+
- Горілка 400 мл.
- Згущене молоко 380 гр.
- Кокосовий горіх 1 шт.
Кроки
- Для початку обробимо кокос. Для цього паличкою для суші протикаємо 1 з 3 кружків на кокосі. Виливаємо сік. Розколіть горіх і за допомогою ножа витягніть білу м’якоть.
- Натріть її або подрібніть блендером. Перекладіть кокосову стружку в банку, залийте горілкою. Закрийте кришкою і на 15-20 днів приберіть в темне місце. Кожен день струшуйте.
- Далі нагрійте вміст банки і процідіть через сито. Змішайте кокосову горілку зі згущеним молоком і пробийте блендером.
- Розлийте по пляшках, зберігайте в холодильнику. Подавати на святах, використовувати в коктейлях і випічці. Приємного лікеропиття!